Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου, 185 32, Πειραιάς, Τηλέφωνα: 210 41 77 271, Φαξ: 210 41 77 480, agiatriadapeiraios@yahoo.com

Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε φέτος η μνήμη του εν αγίοις πατρος ημών Ιακώβου του Αδελφού του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στον κατάμεστο από πλήθος πιστών ιερό μας ναό! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σεβασμιώτατός μας ετέλεσε την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του εορταζομένου Αγίου Ιακώβου.
Όσοι εκτων πιστών παρευρέθησαν στον ιερό ναό είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν τεμάχιο του ιερου λειψάνου του Αγίου Ιακώβου από την ιερά μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, όπου φιλοξενήθηκε για λίγες μόνο ώρες στο ναό.

Εκτός των ιερέων του ναού μας συλειτούργησαν με τον Σεβασμιώτατο ο καθήγουμενος της ιεράς μονής Αναστάντος Χριστού Πειραιώς π.Μεθόδιος Κρητικός, ο π. Γαβριήλ Εσφιγμενίτης ο οποίος συνόδευε το ιερό λειψανο του Αγίου ο π. Αθανάσιος Henein και ο διάκονος του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου Πειραιώς π.Δημήτριος Θεοχαράκης. (Η ακολουθία μεταδώθηκε ηχητικά από τον ραδιοφωνικό μας σταθμό και εικονικά μεσω της web σελίδα μας http://pewebtv.com/Contents.aspx?CatId=7)














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου