Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου, 185 32, Πειραιάς, Τηλέφωνα: 210 41 77 271, Φαξ: 210 41 77 480, agiatriadapeiraios@yahoo.com

Χριστουγεννιάτικη Εορταστική εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος στο Ναό μας

Εορταστική Εκδήλωση με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, στον στον κατάμεστο από κόσμο ιερό μας Ναό από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Στην Εκδήλωση που Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, συμμετείχαν τριακόσιοι πενήντα νέοι και νέες των Κατηχητικών Σχολείων και των Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ .Σεραφείμ, προσέφερε σε όλους στους συμμετέχοντες αναμνηστικό δώρο για τις εορτές. Χορωδιακό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, παρουσίασαν παιδιά από το Δημοτικό σχολείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και από τους Ιερούς Ναούς: Αγίου Ιωάννου Ρέντη, Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, Παναγίας "Ρόδον το Αμάρνατον" Καλλιπόλεως, Αγίου Νείλου Πειραιώς και Αγίου Δημητρίου Πειραιώς. Θεολογική ερμηνεία της Βυζαντινής Εικόνας των Χριστουγέννων, με παράλληλη προβολή, παρουσίασε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Παναγιώτου. Στο τέλος της Εορταστικής Εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος θέλοντας να τιμήσει την ιερατική οικογένεια, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Ιερέα και στην αποστολή του στη σύγχρονη κοινωνία. Εκανε μάλιστα ειδική μνεία για τα παιδιά των ιερέων και για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους δίπλα στο πλευρό του κληρικού Πατέρα τους. Σε ένδειξη Τιμής και Αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς τους, έδωσε μικρό ενθύμιο δώρο σε όλα τα παιδιά των ιερέων και τους ευχήθηκε Καλό και Ευλογημένο Άγιο Δωδεκαήμερο.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου