Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου, 185 32, Πειραιάς, Τηλέφωνα: 210 41 77 271, Φαξ: 210 41 77 480, agiatriadapeiraios@yahoo.com

Εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ. Πειραιώς για την 25η Μαρτίου

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και πολλή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 1821 από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Η εορταστική εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την συνεργασία και συμμετοχή των ενοριών της Μητροπόλεως μας. Καμαρώσαμε και με συγκίνηση παρακολουθήσαμε τους νέους και τις νέες των Κατηχητικών Σχολείων καί των Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών και ειδικά το χορευτικό του Ναού μας που καταχειροκροτήθηκαν και ενθουσίασαν με την ζωντάνια και τον παλμό τους.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε με σύντομο χαιρετισμό του όλα τα παιδιά, τους νέους και τις νέες και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επίκαιρο μήνυμα της Επαναστάσεως των Ελλήνων εναντίον των Οθωμανών κατακτητών καθώς και για την άμεση και ενεργή συμμετοχή της Εκκλησίας σε αυτόν τον αγώνα. Στο τέλος της ομιλίας του ενημέρωσε ότι από την γείτονα χώρα ομάδα Τούρκων πειρατών (hackers) του Διαδικτύου, λίγο πριν την εορτή, χτύπησαν για άλλη μια φορά την ιστοσελίδα της Διαδικτυακής Τηλεοράσεως της Μητροπόλεως μας (WebTV) η οποία ετοιμαζόταν για την απευθείας μετάδοση της εορτής. Η απευθείας μετάδοση τελικώς πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα χάρις στην αποτελεσματικότητα των υπευθύνων, οι οποίοι αντιμετώπισαν το πρόβλημα άμεσα, επαναφέροντας την ιστοσελίδα στην κανονική κατάσταση λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου