Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου, 185 32, Πειραιάς, Τηλέφωνα: 210 41 77 271, Φαξ: 210 41 77 480, agiatriadapeiraios@yahoo.com

Έναρξη Σχολή Γονέων


Ο ωραιότερος ανθρώπινος θεσμός είναι ο πανάρχαιος και ιερός θεσμός της οικογένειας που τυγχάνει θεοϊδρυτος, φωλιά στην οποία ο άνθρωπος ξεκουράζεται, κύτταρο ανάπτυξης, δημιουργίας και διατηρήσεως της ζωής. Μπορείτε όλοι να παρακολουθήσετε ανελλιπώς τις φετεινές συναντήσεις της πλησιέστερης σε σας Σχολής Γονέων. Οι Σχολές Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας λειτουργούν σε εβδομαδιαίες ή δεκαπενθήμερες συναντήσεις, με ελεύθερη είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενο, στο τέλος δε του έτους λαμβάνουν όλοι το σχετικό πιστοποιητικό παρακολουθήσεως.
Ο Αγιασμός ενάρξεως των Σχολών Γονέων θα τελεσθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των Σχολών ανακοινώνεται υπό του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» στα 91,2 FM. Περισσότερες πληροφορίες στους Ιερούς Ναούς, όπου θα λειτουργήσουν οι Σχολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου