Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου, 185 32, Πειραιάς, Τηλέφωνα: 210 41 77 271, Φαξ: 210 41 77 480, agiatriadapeiraios@yahoo.com

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ

Στην επέτειο της ονομαστικής του εορτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σεραφειμ ιερούργησε στο Ναό μας σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου μνήμη Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ επισκόπου Φαναρίου.  Με την παρουσία τους τίμησαν τον Επίσκοπό μας οι Μητροπολίτες Νικαίας κ. Αλέξιος, Γλυφάδας κ. Παύλος, Κορωνίας κ. Παντελεήμον, Μαραθόνως κ. Μελίτων και  Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, οι άρχοντες της πόλεώς μας και πλήθος κόσμου όπου τον χαιρέτιησαν ευχόμενοι για έτη πολλά!
Στην  συνέχεια τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Σεραφείμ Τίκα.Ο Σεβασμιώτατος όπως είχε προαναγγείλει δεν εκανε την εορταστική του δεξιώση συμπάσχοντας με τον περισσότερο κόσμο που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους μητροπολίτες και τον λαό. Επίσης ευχαρίστησε τους ιερεις και τους επιτρόπους του Ναού μας και ιδιαίτερα τον Προιστάμενο πατήρ Δανιήλ για τις πολύωρες ετοιμασίες του Ναού για την εορτή! Σεραφείμ του Σεβασμιωτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου, της Αγιοτάτης Μητροπόλεως Πειραιώς Φαλήρου Ρέντη και Δραπετσώνος, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ!



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου