Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου, 185 32, Πειραιάς, Τηλέφωνα: 210 41 77 271, Φαξ: 210 41 77 480, agiatriadapeiraios@yahoo.com

Επιμνημόσυνη Δέηση Παμπειραικής Ένωσης

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς τελέσθηκε Αρχιερατικό Μνημόσυνο των αποβιωσάντων Προέδρων, Γεν. Γραμματέων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  της Παμπειραϊκής Ενώσεως Αναστηλώσεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, καθώς και των Μεγάλων Ευεργετών, Ευεργετών και Δωρητών του Ναού.
Στο Μνημόσυνο στο οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, παρευρέθησαν ο Βουλευτής της Β΄ περιφέρειας Πειραιά κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο πολιτευτής Πειραιά κ. Ανδρεουλάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, τα μέλη της Παμπειραϊκής Ενώσεως καθώς και οι οικείοι των αειμνήστων μνημονευθέντων.
Μετά το Μνημόσυνο, προσεφέρθη καφές στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, όπου η συγκίνηση ήταν διάχυτη ανάμεσα στα μέλη της Παμπειραϊκής Ενώσεως  αλλά και τους συγγενείς των μνημονευθέντων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Παμπειραική ένωση έχει συνεισφέρει τα περισσότερα στην αποπεράτωση του Ναού μας έως και σήμερα!





1 σχόλιο:

  1. Το google έχει κατεβάσει ήδη 2 φορές την κύρια φωτογραφία που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ χρησιμοποιείτε ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ... Συνεχίστε έτσι...

    Ξανακάντε την upload και οι καταγγελίες θα συνεχιστούν μέχρι να σας "κλείσουν" το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή