Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου, 185 32, Πειραιάς, Τηλέφωνα: 210 41 77 271, Φαξ: 210 41 77 480, agiatriadapeiraios@yahoo.com

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ σήμερα (Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012) ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς παρουσία επισήμων και των αρχών της Πόλεως.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας την οποία και κάλυψε ζωντανά η Διαδικτυακή Τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας (http://pewebtv.com), μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο β. Επίσκοπος Ανδίδων κ.κ. Χριστοφόρος, ο Υπουργός Παιδείας και 


Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης, οι βουλευτές κ. Παναγιώτης Μελάς και κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, εκπρόσωποι των αρχών της Πόλεως και άλλοι. Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι της Περιφέρειας Πειραιά το οποίο και παρέλαβε ο κ. Χρήστου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ στο τέλος της εκδήλωσης ευχήθηκε σε όλους ένα καλό, ευλογημένο και ειρηνικό 2013.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου